marți, 6 mai 2014

The Shift

          


  Noile Valuri de Lumina

Doua Valuri masive de Lumina si Energie se misca prin Univers, pe intreg Pamantul si prin fiecare din noi. Aceste Valuri ale schimbarii lucreaza impreuna intr-o sincronizare perfecta, facand ca totul sa evolueze intr-o constienta mai inalta.
Un Val se extinde in afara, in exterior, precum o unda crescatoare ce se deplaseaza pe suprafata unei ape, dispersand din ce in ce mai multa Lumina, cunoastere si intelepciune, deschizand portaluri, ce se expandeaza in acelasi mod, catre evolutie si o constienta mai inalta. Acest Val schimba (transforma) constienta de masa de la perspectiva tri-dimensionala, prin cea de-a patra, catre perspectiva penta-dimensionala (dimensiunea 5). El creaza o comunitate penta-dimensionala a constiintei mai inalte pe Pamant, ce ne realiniaza cu Tot Ceea Ce Este.
Pe masura ce acest prim Val se accelereaza, este fascinant de observat modul puternic si pozitiv in care ne afecteaza. Acest val ne ofera alegeri si ne prezinta posibilitati ce nu au fost disponibile inainte. De asemenea, el creaza posibilitatea ca cel de-al doilea Val sa debloce tot ceea ce ne-a tinut prinsi (captivi) in dimensiunea a treia.
Al doilea Val opereaza foarte diferit fata de primul. Rolul sau este acela de a crea armonie. Totusi, pentru a atinge armonia, tot ceea ce nu este Lumina, tot ceea ce nu exista in starea-de-bine si echilibru, se destabilizeaza, se dizolva si este curatat, indepartat. Tot ceea ce nu este aliniat (cu noi insine) in vietile noastre este dezagregat si eliberat.
Acest Val elibereaza toate tiparele disfunctionale pe toate nivelurile. Tot ceea ce se afla in lipsa de integritate se va dizolva pentru a fi inlocuit cu noi tipare de energie, Lumina, cunoastere si intelepciune, ce sunt disponibile in cadrul primului Val. Pe scurt, pe masura ce un Val de Lumina goleste „vasul” (care suntem fiecare dintre noi), celalalt Val de Lumina il reumple.
Valurile transformatoare permit tuturor (oamenilor) sa se re-calibreze, re-conecteze, re-alinieze si sa-si re-aminteasca cine sunt si ce au venit sa desavarseasca aici cu adevarat.
Ca un tsunami, aceste Valuri cresc in intensitate in mod semnificativ. Vom asista la tranzitii imense (plecari prin moarte) in lunile si anii ce vin.



De ce se intampla toate astea acum?

Toate acestea se intampla acum deoarece noi am cerut ca ele sa se intample. Se intampla acum, de asemenea, pentru ca am reusit, intr-un mod extraordinar, indeplinirea a ceea ce am venit aici sa ducem la bun sfarsit prin jucarea acestui Joc al dimensiunii a treia. Iar acum este timpul sa ne reamintim, sa ne re-intoarcem Acasa in Inima Creatorului, in Tot Ceea Ce Este. Prin urmare, ar trebui sa fiti fericiti? Da! Ar trebui sa fiti entuziasmati? Da! Este simplu? Da! Va fi usor? Nu chiar... dar nu trebuie nici dificil sa fie.
Traim timpuri tulburatoare si pentru a face aceasta tranzitie cit mai usoara posibil, vom avea nevoie de cateva insusiri si unelte noi pentru a ne ajuta sa calatorim pe aceste Valuri cu usurinta si gratie. De asemenea, vom avea nevoie de o noua intelegere a modului prin care sa percepem diferit mediul inconjurator (realitatea) si cum sa alegem realitatea pe care dorim s-o experimentam.



Cum ar Putea Sa Te Afecteze pe Tine
Timpul se scurge mai repede

Multi oameni nu sunt acum constienti de natura exacta a schimbarilor pe care le experimenteaza, dar ei observa efectele acestor schimbari. De exemplu, daca este pusa intrebarea: „Credeti ca timpul se scurge mai repede?” O mare parte din ei vor spune „Da, este ca si cum tocmai m-am dat jos din pat dimineata si, inainte sa-mi dau seama de asta, sunt gata sa merg la culcare din nou. Unde a fugit ziua?”
Timpul este legat mai mult de ritmurile si ciclurile mentinute de cele patru corpuri mai joase ale noastre decat de ceasul de pe perete. Pe masura ce aceste doua Valuri masive de Lumina curg in interior, prin si de jur imprejurul nostru si al Pamantului, se schimba toate punctele de referinta prin care am ajuns sa ne cunoastem pe noi.
Prima schimbare care se petrece are loc in campurile magnetice ale Pamantului. Valurile de Lumina altereaza (modifica) campurile magnetice ce inconjoara Pamantul, determinand slabirea, deteriorarea si schimbarea lor. Pe masura ce campurile magnetice ale Pamantului se schimba, sunt modificate de asemenea si campurile magnetice, ciclurile si ritmurile din interiorul corpurilor noastre spiritual, mental, emotional si fizic. Unele cicluri se accelereaza, in timp ce alte cicluri si ritmuri se incetinesc. Prin urmare, conceptul nostru asupra timpului este modificat, pe masura ce Valurile de Lumina trec prin fiecare din noi, schimbandu-ne ritmurile si ciclurile interioare.
Cu toate acestea, senzatia interioara este aceea ca timpul curge mai repede, noi, de fapt, pierzand timp; timpul nu se scurge mai repede, ci mai degraba colapseaza intr-un singur moment al Timpului Prezent, ACUM.
De exemplu, daca iti ia cinci minute pentru a merge din punctul A in punctul B si ai facut asta infiecare zi a vietii tale, obisnuiai sa ai o senzatie a corpului fizic care-ti spunea cam cat iti va lua sa acoperi distanta. Insa, pe masura ce timpul colapseaza, ai mai putin timp pentru a parcurge distanta dintre punctele A si B, asa incat acum ai o senzatie fizica ce-ti spune sa mergi mai repede pentru a acoperi distanta, chiar daca ceasul iti arata ca ti-a luat tot aceeasi cantitate de timp. Ceea ce se intampla este ca mecanismul tau senzorial intern iti spune ca timpul se scurge mai repede deoarece constati ca acum trebuie cumva sa te grabesti pentru a ajunge in acelasi loc, in acelasi timp masurat de fapt de ceasul tau.
Pe masura ce Valurile de Lumina ne schimba ritmurile interne, ele ne aduc astfel din ce in ce mai aproape de Timpul Prezent. Acesta este singurul loc din timp in care noi existam, iar campurile noastre magnetice interne slabindu-se, ciclurile si ritmurile incep sa se re-aliniaze cu aceasta curgere unica a constiintei. Bioritmurile noastre, bataile inimii si pulsurile sistemului de meridiane, incep toate sa se alinieze intr-un ritm unic, cu bataia de inimia a Pamantului. Toate acestea intamplandu-se, amintirile noastre, gandurile, emotiile si credintele ce nu sunt aliniate cu constienta mai inalta a starii-de-bine, vor disparea.
Unul din Valuri indeparteaza multe din amintirile trecutului nostru; toate acele vechi neintelegeri, momente stanjenitoare si experiente dureroase, stocate in mod inconstient in memoria noastra, care nu au deaface cu cel ce suntem noi si, prin urmare, nu au valoare in momentul prezent. Simutan, celalalt Val de Lumina extinde gama (campul) posibilitatilor in fiecare din realitatile noastre, in acest fel oferindu-ne mai multe alegeri si oportunitati de a ne experimenta pe noi insine, in intregime.

    Pierzandu-ne amintirile (memoria), castigandu-ne adevarul

Te-ai observat incepand sa spui ceva, dar realizand adesea ca nu-ti poti gasi cuvintele pentru a completa propozitia? Sau ca nu-ti amintesti care este cuvantul pentru lingura pe care o tii in mana? Daca ti se intampla asta, nu te alarma. Nu esti singurul/a care are aceasta experienta. Si nu, nu este Alzheimer si nu are nimic deaface cu genul tau, varsta sau cultura (in care traiesti).
Scopul acestui al doilea Val de Lumina este de a indeparta tipare vechi, credinte, ganduri si emotii pe care le avem si care nu sustin starea noastra de bine. Pentru ca nu am stiut ce sa facem cu insultele sau invalidarile (infirmarile) pe care le-am primit pe masura ce cresteam, am invatat sa punem deoparte gandurile si emotiile  inconfortabile si neincurajatoare pe care le experimentam. Facand asta, am ales sa ne dam pe noi insine laoparte, impreuna cu adevarurile si credintele pe care le avem in mod natural in starea-de-bine si in locul lor sa alegem sa credem opiniile altor oameni.
Pe masura ce incepem sa ne trezim si sa ne amintim cine suntem, multe din vechile noastre ne-adevaruri, tipare de credinte ne-aliniate, incep sa ne paraseasca. In acest proces ne pierdem multe din amintirile noastre si punctele de referinta pe care ne-am construit realitatea tri-dimensionala. Acestea dispar deoarece nu putem sa luam cu noi, in aceasta calatorie, gandurile, credintele si emotiile noastre negative. Al doilea Val de Lumina le indeparteaza din constienta noastra. Pe masura ce aceste puncte de referinta inconstiente, care ne sustin simtul lipsei, sunt curatate (din constienta), cuvinte simple precum „lingura”, sunt prinse uneori in aceasta curatare a tiparelor. 

sursa  The Shift

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu