miercuri, 14 mai 2014




                                           Aliniere si Echilibru

Realitatea pe care o cunoastem ca dimensiunea a treia este o clasa a diversitatii in care participam la ciclul evolutionar in continua extindere a dezvoltarii noastre spirituale. Pentru a ne juca in aceasta clasa, a trebuit sa uitam cine suntem, sa renuntam la o mare parte din intelepciunea, cunoasterea si la multe din insusirile noastre de seama.
Pe scurt, dimensiunea a treia este clasa DEZECHILIBRULUI.
Scopul nostru, sau misiunea este de a redescoperi si stapani ECHILIBRUL.


Cu toate acestea, desi prin definitie dimensiunea a treia reprezinta DEZECHILIBRUL, nu putem gasi echilibrul in aceasta dimensiune; acesta poate fi gasit doar parasind dimensiunea a treia, iar usa de iesire este dimensiunea a patra.
In dimensiunea a patra exista foarte putine reguli; aceasta este deschisa, receptiva si permite orice fel de posibilitati. Este o dimensiune a alegerii si observarii si opereaza ca o platforma flexibila, fara rigiditatea cutiei dimensiunii a treia. Dimensiunea a patra ne asigura oportunitatea de a ne reface punctele de referinta (de raportare), a ne revedea credintele si a putea atinge o noua intelegere fata de ce este posibil. Aceasta ne permite „sa fim in aceasta lume dar nu in aceea a dimensiunii a treia”.
Dimensiunea a patra reprezinta o piatra pe calea catre dimensiunile mai inalte; ne ofera oportunitatea de a ne indrepta catre un „mod de viata mai inalt”- o viata a comunitatii umane, a cooperarii si co-crearii.
Asa cum a scris William Shakespeare, cu mult timp in urma, in secolul al XVI-lea - „Toata lumea reprezinta o scena, iar toti barbatii si femeile sunt, pur si simplu, actorii”. Shakespeare nu a fost doar un mare dramaturg, ci si un barbat foarte intelept, pentru ca viata pe aceasta planeta este intr-adevar o Mare Piesa (de teatru). Iar acum, noi ne apropiem de finalul actului 3 – Ultimul Act. Aici am ajuns, aducand Marea noastra Piesa la final si mergand Acasa.
A ajunge Acasa este exact esenta a ceea ce inseamna acest Shift (aceasta Schimbare). Saltul indeparteaza tot ceea ce nu suntem si ne asista in refacerea conexiunilor noastre (cu toate celelalte parti ale fiintei), asa incat sa putem, in final, sa ne re-amintim tot ceea ce suntem.
Insa, toate acestea nu se vor intampla de la sine, fara nici un efort din partea noastra. Pentru a completa acest minunat Joc este necesar sa ne aducem pe noi insine la un loc, din nou (sa ne integram). Aici apare rolul Stapanirii Alchimiei (Mastering Alchemy) – in cadrul ei invatam sa ne re-cream campurile puterii personale cu uneltele geometriei sacre, ce pana la urma intra in joc.


Instrumente (unelte) pentru Reconstructie Personala (a Sinelui)
Revendicarea Centrului tau de Comanda


Pentru a intelege cine suntem este necesar sa ne aducem focalizarea in Timpul Prezent.  Exista un loc in centrul capului nostru ce actioneaza ca si un Centru de Comanda, un loc din care pot fi luate decizii clare si de unde actiunile noastre pot fi puse in miscare. Cu toate acestea, pe masura ce am crescut si am invatat sa avem incredere in opiniile si credintele altora, am plecat din acel loc, din centrul capului nostru si am renuntat la starea noastra de senior (maestru) in favoarea acelora care au spus ca au idei mai bune pentru viata noastra, decat avem noi. Revendicarea acestui centru din mijlocul capului nostru este necesara, daca dorim sa mergem mai departe pe calea noastra.

Ale cui sunt aceste ganduri si emotii ? Adevaratul dar al pregatirii (noastre)

Asa cum am vazut, multe din gandurile pe care le gandim si emotiile pe care le simtim ca trec prin noi in fiecare zi, nici macar nu ne apartin. Gandurile sunt de natura electrica iar emotiile sunt magnetice. Reconstruirea mecanismului nostru de pregatire reprezinta un ajutor aditional ce sprijina re-aliniera la propria frecventa si presupune curatarea acestor ganduri si emotii (ce nu ne apartin). Sunt doua componente ale pregatirii. Prima consta intr-o linie electrica ce porneste si ruleaza din prima chakra (centrul energetic de la baza coloanei vertebrale) catre centrul Pamantului si care antreneaza gandurile electrice ne-aliniate. A doua componenta reprezinta o spirala de energie care se infasoara in jurul liniei electrice de antrenare si se scurge in jos, catre centrul Pamantului.  Scopul sau este de a indeparta toate emotiile ce nu ne apartin.

Geometria Sacra – Reconstruirea Campului de Putere Personal cu Octaedrul

De indata ce ne-am pregatit, urmatorul pas este reconstruirea campului nostru geometric ce ne contine fiinta (si ne delimiteaza). Aura noastra, sau campul personal de energie, a fost mentinuta la origine de o serie de forme geometrice. Prima si in cele din urma cea mai complexa forma geometrica ce trebuie re-construita este cunoscuta sub numele de Octaedru. Aceasta forma geometrica arata ca un diamant, sau ca o piramida cu patru laturi cu varful in sus, asezata peste o alta piramida asemanatoare cu varful in jos. Octaedrul functioneaza ca o antena, aliniindu-ne si re-conectandu-ne cu frecventa propriei noastre constiinte dimensionale mai inalte. Prin re-crearea acestei forme geometrice, incepem sa punem la loc structura necesara pentru reconstruirea Campului nostru Personal de Putere. Acest lucru este facut prin generarea unei coloane de Lumina ce se misca dintr-un punct de dedesubtul nostru in sus, prin miezul central al corpului nostru, inconjurand chakrele (centrii de energie) si extinzandu-se pana intr-un punct de deasupra capului. (a se vedea diagrama de mai jos) Pe masura ce aceasta curgere de Lumina continua sa se extinda in sus, prin coloana creata, in afara varfului Octaedrului, viteza ei se accelereaza in  jurul formei geometrice si apoi curge inapoi in partea inferioara a coloanei, pentru a se accelera in sus din nou. Aceasta curgere accelerata de Lumina creaza apoi o platforma stabila a constiintei ce deschide oportunitati „ale Cunoasterii de Sine” ca si Fiinta Dimensionala mai Inalta.

Sursa The Shift

Un comentariu:

  1. NAMASTE !!! Melchinzedec dar si prietenul meu Sal RACHELE AU SPUS : "POTI FI ILUMINAT FARA A FI INALTAT DAR NU POTI FI INALTAT FARA A FI ILUMINAT" Mai pe intelesul multimii ei ar vrea sa spuna ca nu te poti ridica in trup fara ascensiunea in constiinta,adica lepadarea de planul material,mentalul inferior,agatarea de efemerul iluziei si nu in ultimul rand de totala detasare,taind firele de energie care te retin in 3D. Deeci,va fi neceara multa determinare si curaj.Desi la nivel celular,al compozitiei sangelui,in sistemul muscular ,osos,cel al metabolismului se petrec cristalizarile,am intalnit cunoscuti -si aci ma includ si eu- care au confirmat dureri ale diverselor parti ale corpului,neexplicate si neintelese de medicul de familie sau specialist,astea (durerile) manifestandu-se in mod suportabil,in multe cazuri insotite de acute migrene de cap.Eu ,cu ameteli si dese debusoari de teren. Multumesc. GeorgedeDrobeta.

    RăspundețiȘtergere