luni, 5 mai 2014


Saltul Constientei

Ce este ,ce se intimpla si cum te afecteaza pe tine.

Am auzit cu totii despre „Saltul Constientei” de mult si este greu de crezut ca in sfarsit este aici! Dar ce se schimba, mai exact? Din ce iesim? Catre ce ne indreptam? Si – mult mai important – ce diferenta va crea acest lucru in lumea ta... in viata ta... in familia ta... pentru cei dragi tie... si pentru tine?
Ai observat ca...
    Timpul pare a se accelera?
    Amintirile tale nu mai sunt atat de clare, asa cum obisnuiau sa fie?
    Lucruri pe care credeai ca le-ai rezolvat, apar adesea la suprafata?
    Si nimic nu pare sa mai functioneze in modul in care erai obisnuit/a?
Nu esti singur/a!
Daca ai auzit oameni vorbind despre trecerea de la Dimensiunea a 3-a, la cea de-a 5-a, dar nu ai nici o idee despre felul in care se va petrece, sau ce schimbari specifice va aduce acest lucru, sau chiar ce inseamna Dimensiunea a 5-a – nu esti singur/a (aici). In plus, nu este un accident (o intamplare) ca citesti aceasta carte, in acest moment. A fost scrisa pentru tine.
Scopul acestei carti este dublu: mai intai, de a-ti prezenta o serie de informatii pe care, in cea mai mare parte le stii deja, dar poate ca nu esti constient/a ca le stii. Si, in al doilea rand, de a-ti prezenta un set de unelte, abilitati si oportunitati ce-ti vor permite sa-ti construiesti o platforma pentru a sari din inconstienta Dimensiunii a 3-a, in constienta unei dimensiuni mai inalte si complet realiniata cu cel ce esti, cel care intotdeauna ai fost, dar nu iti amintesti in acest moment...

De fapt, este foarte simplu sa creezi fericire, abundenta si o stare de bine in viata ta. Asa cum se intampla cu multe aspecte ale vietii, ceea ce pare simplu este uneori cel mai greu de inteles. De exemplu, formula celor 4 pasi ai creatiei este cu adevarat simpla:

1.Creaza o Intentie
2.Plaseaza-ti Atentia pe Intentia ta
3.Adauga o emotie, ca aceea de a fi fericit, amuzat sau captivat de ceea ce-ti atrage atentia si
4.Universul, prin Legea Atractiei, iti va da exact ceea ce a reprezentat obiectul Atentiei tale.

Treaba ta este sa-l primesti... sa-i permiti sa vina la tine... sa-ti dai voie sa ai ceea ce tocmai ai cerut.

Cu alte cuvinte, „Cere si iti va fi dat”.

Asadar – de ce, cei mai multi dintre noi nu suntem capabili sa urmam aceasta formula simpla pentru a ne crea vietile dorite?



din cartea TheShift

Propriul  nostru Adevar este cel care ne creaza fericirea, succesul, o sanatate echilibrata  adaugind simplitate drumului vietii noastre.

Kailin

Un comentariu:

  1. NAMASTE !!! Draga prietena: multumesc pentru pretioasele informatii.N-R FI RAU DACA PENTRU UNII DINTRE NOI CARE DIN MOTIVE OBIECTIVE NU POT INTRA IN POSESIA ACESTEI CARTI ,NE-AI face minunatul dar de a transcrie cateva capitole aici ,asa cum fc unii dintre confratii nostri care posteaza pe acest tip de blog.Iti raman recunoscator si pentru atat,dca nu se poate. GeorgedeDrobeta.

    RăspundețiȘtergere