vineri, 16 mai 2014






Dimensiunea a Cincea – insusirile tale spirituale sunt revelate

Cand intri in constienta dimensiunii a cincea, experimentezi o reintegrare completa cu Sinele tau Inalt si unirea cu Sufletul tau. Aceasta reconectare cu aspectele tale inalte iti pemite sa te cunosti din nou la nivelul Sufletului. Incepi sa gandesti cu Inima si sa actionezi din intelepciunea Sufletului. Abilitatile tale spirituale innascute, intuitive incep acum sa-ti fie disponibile in intregime, din nou. Intre acestea sunt incluse clarvederea, telepatia, intuitia abstracta si multe altele. Devii constient in intregime, accesand intelepciunea si informatiile disponibile in interiorul aspectului multidimensional inalt, din care ai facut parte intotdeauna. Nu exista separare.
Dimensiunile mai inalte opereaza in interiorul unor campuri de constienta ce nu sunt accesibile dimensiunilor rationale trei sau patru. Regulile, structurile si mijloacele creatiei in aceste campuri de constienta sunt cunoscute sub numele de Alchimie, care reprezinta un mod natural de a trai in dimensiunile inalte. Alchimia este definita de Arhangheli ca fiind „Abilitatea de a schimba frecventa gandului, a modifica armonicile materiei si a aplica elementele Iubirii pentru a crea rezultatul dorit”.


Stapanirea Alchimiei rezida in curiozitate, indrazneala si aplicare: a invata sa utilizezi sunetul, culoarea si geometria pentru a modela forma si conturul. Magnetismul, electromagnetismul, tiparele Luminii, simtirea frumusetii si aspectele inalte ale Iubirii, se aduna impreuna pentru a forma complexitatea universurilor, la fel de bine ca si simplitatea unei picaturi de apa pe un Crin inflorit intr-o dimineata. Alchimia este insasi tesatura Dimensiunii a cincea.
Sunt multe care se schimba in dimensiunea a cincea; constienta devine mai larga, mult mai dinamica decat orice ti-ai putea imagina in dimensiunea a treia. Se sfarseste cu densitatea fizica, formele devin foarte fluide si structura corpului fizic se schimba in Lumina. Cea mai mare parte a ADN-ului tau este reactivata si portiunea din creierul tau care a fost latenta (adormita) atat de mult timp, revine la viata.
Dimensiunea a cincea vibreaza foarte inalt, la o frecventa rapida si stralucitoare din gama Luminii, a Iubirii si a unei mari frumuseti. Gandurile grele si dense precum si vibratiile emotionale ca reactia, mania, judecata si frica nu pot fi mentinute in taramul penta-dimensional. In gama larga a frecventei Luminii nu exista limitari; toate posibilitatile sunt disponibile pentru a fi create.

Timpul in dimensiunea a cincea

Timpul exista si in dimensiunea a cincea, insa, intr-o configuratie foarte diferita fata de ceea ce a fost experimentat anterior. Odata ce Timpul Prezent din dimensiunea a patra este inteles (asimilat), timpul se schimba in Timp Simultan. In acest timp, toate lucrurile exista in acelasi loc si in acelasi moment. In dimensiunea a cincea nu sunt vieti trecute sau vieti viitoare si nici vieti paralele sau alternative; tot ceea ce ai fost din totdeauna si ceea ce vei fi mereu este accesibil in acelasi moment, in aceasta dimensiune a constiintei.

Infinitatea alegerilor

Ca si cetatean al dimensiunii a cincea iti vei aminti cum sa-ti administrezi fiecare gand, fiecare cuvant, fiecare actiune si fiecare clipa. Ca si fiinta de Lumina complet constienta, vei avea oportunitati multiple de a-ti extinde si continua calatoria, ca si scanteie nemuritoare si unica a Creatorului care esti. Exista un numar infinit de alegeri, precum si posibilitati infinite din care sa alegi, pentru a-ti experimenta calatoria.
De exemplu, una dintre alegeri este de a continua sa te experimentezi pe tine ca un aspect unic, singular, al Creatorului, fiind complet constient de tine. Poti alege sa traiesti aceasta experienta ca si Maestru Ascensionat intr-o galaxie diferita sau intr-un alt univers. Sau, ai reflectat vreodata la posibilitatea de a deveni constienta unei planete sau a unei stele? Poti, de asemenea, sa continui sa te deplasezi in dimensiunile a saptea, a opta si a noua, devenind una dintre constiintele colective de grup, stiind tot ceea ce mentine in interior acea constienta colectiva unica si experimentand aceasta Unicitate.
O a treia oportunitate este de a te reintoarce in Unitatea a Tot Ceea Ce Este; a te reintoarce in Inima Creatorului si a te experimenta pe tine insuti asa cum se experimenteaza Creatorul pe El Insusi. Toate acestea reprezinta alegeri ce-ti sunt disponibile si nici una dintre ele nu este mai buna sau mai rea decat celelalte; ele, in mod simplu, exista in campurile posibilitatilor fara sfarsit ale infinitatii si constientei.


 Cum sa te Bucuri de Calatorie

Daca citesti aceasta  carte ai avut un succes extraordinar in calatoria ta. Este timpul acum sa te reintorci Acasa. Scopul Schimbarii este de a-ti facilita, a te asista si a-ti aduce toate posibilitatile ce-ti vor permite sa eliberezi pe cine nu esti  si  in acelasi timp a-ti da posibilitatea sa imbratisezi pe cine ai fost intotdeauna, dar ai uitat. Prima si cea mai importanta alegere este de a deveni constient de faptul ca poti alege.
Asta inseamna, a alege sa devii constient ca esti constient; a alege sa fii fiinta dimensiunilor inalte care esti; sa devii constient si sa alegi sa observi fara a te lasa influentat de cineva si fara sa reactionezi la miscarea si zgomotul din jurul tau; inseamna a permite altora sa se manifeste fara a lua in nume personal comportamentul lor; inseamna a cauta sa alegi o cale mai inalta in orice situatie – acestea sunt alegeri de dimensiunea a patra. Pe cata vreme, continuand sa te certi sau sa inlaturi ce ti se impotriveste, alegand sa blamezi si sa invinovatesti, permitand ca tu sa fii efectul gandurilor si emotiilor altora, fiind nemultumit de situatia in care te gasesti si plangandu-te in legatura cu ea, iar si iar – toate acestea sunt alegeri ale realitatii dimensiunii a treia. Pe care o alegi?



Cand alegi si decizi sa-ti urmezi Inima, descoperi ca exista multe instrumente, insusiri si abilitati ce pot fi accesate si invatate, care te pot asista in aceasta accelerare a trezirii constiintei. Pe masura ce te aliniezi cu Alchimia Inimii tale, directionata dintr-un aspect dimensional mai inalt al tau, poti re-crea o platforma a stabilitatii si gratiei. Din aceste vibratii inalte ale constientei (tale) multe informatii iti devin acum disponibile.
Alegand sa Stapanesti Alchimia, incepi sa integrezi cuvintele conceptelor mai inalte, invatand sa intelegi sensul unor cuvinte ca  Fericire, Siguranta, Senioritate (intelepciune, maiestrie), Prezenta, Capabilitate, cu Gratie si Autoritate (in sens de comanda, ordin). Acestea nu sunt doar cuvinte care sa fie rostite, ci mai degraba sunt cuvinte care sa fie experimentate. Ele sunt Campuri Vii de Energie ale constiintei ce urmeaza sa fie integrate si demonstrate.


Din aceasta platforma incepi sa accesezi Razele mai Inalte ale Creatiei, ce formeaza constructia energetica utilizata de toate aspectele Creatorului pentru a crea „Tot Ceea Ce Este”. Cele douasprezece Raze ale Creatiei sunt frecvente, curenti de sunet, culoare si geometrii ce formeaza si organizeaza fiecare particula adamantina (particula vie de constienta divina), baza constructiei IUBIRII Universale. Prin invatarea si aplicarea Razelor Creatiei, vei invata sa cureti (indepartezi) tiparele inconstiente lipsite de armonie, ce ne leaga din punct de vedere magnetic de dimensiunea a treia, plus multe altele.



Timpul Simultan

Pe masura ce inveti sa-ti plasezi atentia in taramurile dimensionale ale gandirii – al patrulea, al cincilea si al saselea, incepri sa accesezi cunoasterea continuta in frecventele acestor taramuri inalte de constienta. Incepi sa experimentezi Timpul Simultan, care iti ofera posibilitatea de a accesa toate experientele vietilor tale trecute si toata intelepciunea vietilor tale viitoare.
Cu aceasta cunoastere si intelepciune extinse poti acum sa schimbi geometria Octaedrului intr-un vehicul al Luminii, cunoscut ca Steaua Tetraedru-lui. Aceasta geometrie permite o gama de informatii mai mare si oportunitatea de a participa la ceea ce se intampla in dimensiunile mai inalte.
Si acesta este doar inceputul. 

The Shift

Un comentariu:

  1. NAMASTE !!! DOAMNEEE....citesc si ma minunez....si cat balast mai am de aruncat....si cand ma gandesc la faptul ca nici acum dupa atatea incercari abia reusesc sa i-mi fac rugaciunea constient,nu mai vorbesc de meditatie in care nu am reusit nici acum sa ma includ total.....si in biblioteca mai am vreo 80-100 de carti din domeniul spiritului. Poate se fac niste pasi si avansez ,dar eu nu constientizez asta.... GeorgedeDrobeta.

    RăspundețiȘtergere