duminică, 18 mai 2014

Dezvaluirea Experimentului



Stapanirea  Alchimiei

Aceasta cunoastere extinsa deschide comunicarea cu multe nivele ale constiintei si atrage calauzire din aceste locuri, incluzand taramurile angelic, animal si elemental (elementele naturii). Imaginatia ta se va deschide si vei experimenta si vedea lucruri despre care nu te-ai gandit niciodata ca ar fi posibile; vei percepe oportunitati care nu au fost vreodata imaginate.
Vei avea acces la nenumaratele gradini de o frumusete uimitoare si la templele din dimensiunile mai inalte. In aceste gradini copacii canta, creand o simfonie a frumusetii si starii-de-bine, iar melodiile lor incarca aerul cu energie vibrationala, care nu doar ca schimba culoarea frunzelor in fiecare moment, ci elibereaza miresme noi ce nu au fost experimentate vreodata in realitatea dimensiunii a treia.
Odata ce vei intra in benzile Timpului Simultan, accesul in Templete Vindecarii si Renasterii iti vor fi imediat disponibile si vei fi binevenit in Templul Intelepciunii, Purificarii si in cel in care Arde in permanenta Flacara Violet.
De asemenea, vei incepe sa creezi noi cai in timpul starii de somn, din taramurile astrale joase catre cele eterice inalte, asa incat, la inoarcerea ta in starea de veghe, vei incepe acum sa-ti reamintesti pe unde ai calatorit si cu cine te-ai jucat (ai interactionat), in timp ce corpul tau a dormit.
Acestea sunt doar cateva din oportunitatile care te asteapta in campul posibilitatilor din cadrul dimensiunii a cincea.


 Dezvaluirea Experimentului

Aceasta este o Mare Aventura, o aventura despre care nu s-a crezut ca este posibila. Ceea ce cream si cum cream este observat din fiecare colt al tuturor universurilor. Este uimire, admiratie si o mare bucurie in Inimile observatorilor, in timp ce privesc la desfasurarea Marii Finale. Nu este vorba doar de faptul ca ne descalcim din dimensiunea a treia; noi cream o noua Casa (Acasa) – un nou „Rai pe Pamant” in dimensiunile mai inalte.
Si desi toate acestea sunt atat de spectaculoase, exista si mai mult...
Exista acum o oportunitate care nu a fost vreodata imaginata ca fiind posibila, pentru aceste timpuri. In co-creare cu Arhanghelii si Fiintele Marete de Lumina, exita posibilitatea de a da nastere unei noi cai, ce este creata prin intermediul inimilor celor mai pasionati dintre oameni; aceia care mentin visul aducerii Raiului pe Pamant. Acest parcurs reprezinta un experiment.
Pe masura ce dimensiunea a treia se dizolva, Toata omenirea se va deplasa mai departe pe calea reintoarcerii „Acasa”, lasand dimensiunea a treia in urma, pentru a deveni doar reflectarea unei umbre (fantome) din vremuri apuse. Marea parte a constiintei de masa, care este incalcita in frica si credinta sa in lipsa, va urma o cale cu numeroase pauze, pentru a se vindeca, a-si reaminti si a creste (a accesa nivele de constienta mai inalte). In timp ce isi reamintesc un nou mod de viata si incep sa inteleaga Alchimia dimensiunilor inalte, acesti oameni vor da si ei de frumusetea acestor dimensiuni. Oricum, voi ce cititi aceasta carte aveti oportunitatea de a face o alegere diferita.
Arhanghelii cred ca exista acum o ocazie de a fi inzestrati cu un set de unelte si o serie de alegeri si experiente, daca cereti acest lucru. Daca faceti aceasta alegere, o oportunitate extraordinara este posibila acum. O cale, un parcurs al acestui experiment a fost creat, iar daca va fi urmat, va da umanitatii posibilitatea sa evite dezvoltarea personala graduala pe care constienta de masa o va experimenta. Daca va fi urmata, aceasta cale va accelera calatoria fiecaruia care alege sa paseasca pe ea si va accelera, totodata, calatoria intregii umanitati.




Revelarea Adevaratei  Naturi a „Experimentului”

Scopul acestei mici carti este de a va prezenta aceasta noua cale, acest parcurs si a va revela adevarata natura a experimentului...
VOI sunteti experimentul.


VOUA vi s-a cerut sa va treziti si sa pasiti pe aceasta cale accelerata, cu speranta ca odata ce deveniti din nou, in intregime, Fiintele constiente de Lumina stralucitoare care (dealtfel) sunteti, altii vor vedea Lumina voastra si va vor urma, in Inima Creatorului.
In anul 2000, s-a sperat ca un mic grup de oameni vor putea sa se alinieze cu vibratia Luminii, intr-un mod atat de maret, incat va avea loc cristalizarea unui portal. Pe masura ce ne apropiem de anul 2012, acea licarire a devenit o flacara stralucitoare de Lumina, ce este acum mentinuta in mod ferm de cei ce cred in ea; aceia dintre voi care va reamintiti si incepeti sa intelegeti ca nu sunteti niste mici oameni, asa cum ati crezut in mod gresit, ci ca sunteti MARETI, MULT MAI IMPORTANTI si MULT MAI SEMNIFICATIVI decat v-ati imaginat vreodata.
Si – cel mai important, este ca voi contati. Voi sunteti Lumina care se vede in varful lumanarii, pentru ca „toti cei din casa” sa o vada si, in timp ce voi va treziti si va re-amintiti, va re-aliniati, re-calibrati si re-creati pe voi insiva, vibratia voastra incepe sa trezeasca restul lumii.
Astazi, experimentul se desfasoara... si voi va treziti.
Fiti incantati de voi insiva... Este momentul ca toti sa se reintoarca Acasa.

sursa The Shift

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu