sâmbătă, 24 ianuarie 2015


Binecuvântarea spaţiului
Omul sfinţeşte locul

Prezenţa noastră poate constitui o binecuvântare, prin emisiile energetice delicate, asemenea unor adieri parfumate 
şi unor raze scânteietoare


Spaţiul fizic este aidoma unui burete, absorbind radianţa tuturor făpturilor care îl cutreieră. Şi, cel mai probabil, incintele prin care ne deplasăm, în fiecare zi, au fost străbătute de numeroşi oameni. Nu avem cum să ştim dacă dârele energetice ale antecesorilor noştri ne vor înviora sau ne vor secătui. În schimb, deţinem controlul asupra propriilor emisii energetice, care îi vor influenţa pe semenii noştri. Prin invocarea Graţiei şi protecţiei Divine asupra fiecărui lăcaş în care ne poartă paşii, noi orchestrăm o transmutare, o transsubstanţiere a energiilor, sublimându-ne nu numai propriile trăiri, ci şi ale celor care ne vor urma. Deşi s-ar putea să nu percepem noi înşine efectele propriilor binecuvântări, ne putem mângâia şi bucura, la gândul că am invocat Graţia, ce îi va învălui pe cei care ne vor urma.

Atunci când binecuvântezi o încăpere sau chiar o întreagă clădire, tu transmiţi, realmente, un mesaj de Iubire şi Lumină, tuturor celor care îţi vor urma. Binecuvântările tale exercită, prin urmare, miriade de efecte binefăcătoare asupra mediilor pe care le străbaţi. Energia reziduală, stagnantă, este purificată şi eliberată, creând un vid, în care poate pătrunde şi prin care va circula energie proaspătă, revigorantă. Spaţiul îşi va regăsi, aşadar, armonia şi încărcătura energetică pozitivă, devenind o sursă din care se propagă simţăminte luminoase. Intenţia reprezintă componenta esenţială a binecuvântărilor pe care le emiţi, în stare de trezie. Împletirea intenţiei cu lumina propriei conştienţe, drept mijloc de a-ţi răspândi graţia, harul, cu dragoste şi abnegaţie, va conferi forţă şi precizie, binecuvântărilor tale. Indiferent dacă preferi să-ţi reverşi binecuvântările, de unul singur, sau dacă doreşti să-ţi invoci ghizii spirituali, cu scopul de a te inspira şi susţine, vizualizează purificarea de toxine, haos şi negativitate, a oricărui spaţiu în care păşeşti, pe când invoci Graţia şi protecţia lui Dumnezeu. După aceea, imaginează substituirea vidului rezultat, cu o lumină albă, pură, tămăduitoare şi cu energia iubirii. Un singur gând, emis conştient, în numele dragostei, este suficient pentru a binecuvânta un lăcaş.



Acest fel de binecuvântare este cumulativă şi se va intensifica, cu fiecare nou gest binevoitor. Invocă Graţia şi protecţia divină, asupra oricărui cămin, birou sau a fiecărei companii, prin care te poartă paşii, urmărind repercusiunile actului tău de bunăvoinţă. Transmisia ta energetică pozitivă îţi va însenina clipele existenţei, pe când vei contempla impactul binecuvântărilor, atât asupra semenilor, cât şi asupra mediului.

Niciun comentariu:

Trimiteți un comentariu